John Hope Bryant

John Hope Bryant

John Hope Bryant  este Fondator, Președinte și CEO al Operation Hope, inițiativă non-profit care promovează alfabetizarea financiară. John Hope Bryant este cunoscut drept unul dintre cei mai activi profesioniști în sfera eradicării sărăciei. Consilier al ultimilor trei președinți americani, un lider prin ideile sale, vorbitor public și un inovator în afacerile de dezvoltare personală, Bryant nu este străin de sărăcie. Născut și crescut în Compton, Los Angeles, California, John a trăit fără adăpost timp de șase luni, în jurul vârstei de 18 ani.

Totuși, acesta a găsit o cale să iasă din sărăcie și și-a dedicat viața pentru a-i ghida pe alții. Este contributor al mai multor publicații internaționale și i-au fost acordate mai mult de 400 de premii și recunoașteri publice pentru munca sa de advocacy.

Pekka Himanen

Pekka Himanen este filosof și profesor la Institutul pentru Tehnologia Informației din Helsinki. Anterior, acesta a fost Director al Centrului Berkeley pentru Societatea Informațională. Cercetările sale au fost traduse în peste 20 de limbi. Recent a fost Consilier pentru Parlamentul finlandez și al Președintelui Finlandei. Pekka a condus diferite organizații internaționale legat de problematici ale societății informaționale și etică. În acest moment, Pekka lucrează la Institutul pentru Tehnologia Informației din Helsinki, un institut aparținând Universității de Tehnologie din Helsinki și Universității Helsinki.

Pekka Himanen
ASR Crown Prince Hakoon

ASR Prințul Hakoon

ASR Prințul Hakoon este moștenitorul tronului Norvegiei și fiu al MSR Regele Harald și MSR Regina Sonja. Prințul moștenitor a servit în Marina Regală Norvegiană și este absolvent al Academiei Navale Norvegiene în anul 1995. În următorul an a servit pe o navă de patrulare. ASR Hakoon deține o diplomă de Master în Științe Politice în cadrul Universității Berkeley, California, și o diplomă de Master în Studii de Dezvoltare, obținut la London School of Economics. De asemenea, acesta a urmat și programul de pregătire de un an al Ministerului Afacerilor Externe din Norvegia.

Prințul moștenitor are un număr semnificativ de acțiuni în care este implicat în Norvegia. Patronează diverse asociații norvegiene, este Ambasador al Bunăvoinței pentru Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare, unde se concentrează în principal pe promovarea Obiectivelor de Dezvoltare Millenium Development Goals. Prințul moștenitor Hakoon este membru al Boardului Fundației Young Global Leaders, for aflat sub egida World Economic Forum.

Codrut Pascu

Codruț Pascu

Codruț Pascu este Președinte și membru fondator al Asociației Global Dignity. Face parte din echipa de conducere a operațiunilor Roland Berger în regiunea Europei Centrale și de Est. Codruț a studiat Administrarea Afacerilor în cadrul Academiei de Studii Economice din București. Și-a continuat apoi studiile cu un program de MBA la INSEAD, în Franța. Codruț este dedicat excelenței în educație, fiind printre cofondatorii Romanian Education Trust, initiațivă creată pentru a-i sprijini pe românii care studiază peste hotare. De asemenea, a creat Bursele Roland Berger în România, menite să sprijine financiar dezvoltarea academică a studenților români cu rezultate deosebite, înscriși în programele de mobilități Erasmus. În calitatea sa de lider de opinie și de susținător activ al educației în afaceri, Codruț a fost citat în numeroase articole din publicații de top din România și Europa Centrală și de Est. Codruț este membru Young Global Leaders din 2013.

Raluca Hrițcu

Raluca Hrițcu este unul dintre cofondatorii Asociației. Raluca participă la crearea și implementarea strategiei de dezvoltare, însă activitățile ei preferate sunt de departe cele de speaker și moderator în cadrul evenimentelor cu elevii. Experiența ei de voluntar începe din liceu și continuă aproape neîntrerupt până acum, fiecare dintre ONG-urile în care s-a implicat fiind activ în zona sau domeniul educației. În paralel, Raluca este HR Advisor și Coach, iar elementul comun al rolurilor sale este dorința de a sprijini pe cei din jur să găsească resursele pentru a deveni varianta lor cea mai bună.

Raluca Hritcu
Ionut Pascu

Ionuț Pascu

Ionuț Pascu este cofondator al Asociației Global Dignity, având rolul de a contribui la dezvoltarea strategică a organizației. În paralel, el este membru fondator și președinte al Asociației The Social Incubator, asociație al carui scop îl reprezintă integrarea socio-profesională a tinerilor instituționalizați, având acțiuni complementare și similare cu cele întreprinse de Global Dignity.

Ionuț are o experiență de peste 14 ani în consultanță strategică și este absolvent al unui program de leadership în cadrul Harvard Business School. De asemenea, este implicat ca voluntar în diferite cauze sociale încă din 2006.

Georgiana Giba

Georgiana Giba este Project manager în cadrul Asociației Global Dignity. Georgiana gestionează proiectele organizației și asigură implementarea strategiei de dezvoltare. Experiențele sale profesionale anterioare includ mai mulți ani în zona de advertising, gestionând diverse conturi de clienți, dar și experiențe în cadrul unor proiecte europene, la nivel național sau european. De-a lungul carierei sale, Georgiana a coordonat și implementat mai multe campanii de comunicare în sfera socială și de educație, fiind implicată în proiecte de incluziune socială și cercetare în educație. Parcursul său profesional a fost masiv influențat de experiențele din sfera ONG, fiind activă încă din timpul studenției în diverse organizații non-guvernamentale, cum sunt Leaders Romania sau JCI România.

Georgiana Giba