Donează

Pentru a putea continua eforturile noastre de a promova dreptul fundamental al fiecaruia de a avea o viață demnă și principiile demnității, avem nevoie de suport. Ne poți susține astfel:

  • Donație prin transfer bancar – Ne poți transfera orice sumă folosind contul: RO44 BACX 0000 0010 4766 5000, deschis la Unicredit Bank, Sucursala Charles de Gaulle
  • Donație 20% din impozitul pe profit – Pentru a putea încheia un contract pentru direcționarea a 20% din impozitul pe profit, te invităm să ne trimiți CONTRACTUL completat la: contact@globaldignity.ro până pe 31 decembrie.
  • Donație prin direcționarea a 2% din impozitul pe salariu sau alte venituri către Asociația Global Dignity, astfel:

    Formularele se completează cu datele tale (vezi instrucțiunile fiecăruia) și se transmit către ANAF până pe 15 martie 2019.

Fii suporter

Poți deveni voluntar și membru al comunității noastre. Află mai multe despre beneficiile de a fi parte din comunitatea Global Dignity.

Avantaje:
  • Contribui – prin implicare oferi din experiența ta și celor mai tineri, unei noi generații de copii pe care ne-o dorim mai responsabilă, mai implicată și motivată de valori solide.
  • Te conectezi – fiind parte din comunitatea noastră de voluntari cunoști alte persoane cu interese similare, tineri profesioniști de top de la care poți învăța și cu care poți stabili conexiuni și dincolo de cadrul întâlnirilor noastre.
  • Devii mai bun – prin activitățile noastre exersezi abilități de public speaking, moderare, time management, team work, creativitate, în sesiunile noastre de experience sharing, dar și în lucrul cu copiii.